Slider 01Slider 02Slider 03 Slider 04 Slider 05
 

Osnovna škola "Kotraža"
32235 Kotraža
Tel/fax: 032 856 113
E-mail: oskotraza@gmail.com
Web: www.kotraza-dragacevo.org


 

 

 

 

 

Посета Mинистра просвете

 

    Први пут у историји постојања наше школе , имали смо посебну част и задовољство да нас посети Министар просвете, науке и технолошког развоја господин Младен Шарчевић, који је био наш гост 12. децембра 2018. године.

 

    Током формалне посете, која је трајала око 60 минута, Министар је обишао школске објекте и са директором школе разговарао о неопходности улагања у обнову кухиње и фискултурне сале. Истовремено, Министар је говорио о реформама образовања, о планираним новинама у области дигитализације, и улагању у опрему инфраструктуру школа.

 

    Сви ученици су учествовали на скупу добродошлице, а поздравне и речи захвалности, у име ученика и запослених, пренео је директор школе . Као добри домаћини припремили смо краћи пригодан програм, којим смо се представили нашим гостима, а ученица Сара Мијаиловић је у име свих предала поклон, карактеристичан за Драгачево и Драгачевце.

 

    Наши драги пријатељи понели су лепа сећања на нас и Котражу. Верујемо да ће радо одговорити на позив да нас поново посете, и да ћемо заједно наставити да унапређујемо школство у нашем крају.

 

    

Припремила: Весна Ковачевић, школски психолог