Slider 01Slider 02Slider 03 Slider 04 Slider 05
 

Osnovna škola "Kotraža"
32235 Kotraža
Tel/fax: 032 856 113
E-mail: oskotraza@gmail.com
Web: www.kotraza-dragacevo.org


 

 

 

 

 

Новогодишња приредба

 

    Ученици млађих разреда су 28. децембра са другарима из вртића, за све присутне приредили представу под називом У сусрет Новој години. Представи су присуствовали директор школе, наставници, ученици и родитељи ученика. Ученици су се потрудили да рецитацијом, глумом и песмом орасположе све присутне. Прво су пожелели добродошлицу зими, а потом су у ишчекивању Деда Мраза изразили своје новогодишње жеље. Предшколци су пожелели поклоне у виду играчака и књига, док су њихови старији другари отишли корак даље и пожелели да сви јединци и јединице добију браћу и сестрице, да све што се роди буде здраво, срећно и да расте у слободи. Неки су пожелели и да се више рачуна води о земљишту, ваздуху и води и да Деда Мраз донесе пуне џакове пахуља и снегом прекрије све прљаве стазе, како би околина била чиста и бела. На те жеље примедбе су имали само Смогана, Нафтић, Ђубрић и Гарић.
    Деда Мраз је као и сваке године стигао баш на време и поделио пакетиће деци запослених радника наше школе, а саслушао је и рекламацију у којој га деца из целог света моле да на производњу ледених лизалица убудуће обрати већу пажњу и да их не шаљу на земљу док их претходно не засладе.
    Представа је употпуњена песмама Снешко Белић и Здравица, које је извео хор, као и игром деце из вртића.
    Све је протекло у новогодишњем духу и расположењу, а уз искрене жеље и честитке, што су присутни поздравили великим аплаузом.

Више фотографија можете погледати овде.
Припремила: Марина Луковић